SC IMPRESSMED SRL Iasi, producator al uniformelor medicale comercializate prin magazinul online www.uniformemedicaleonline.ro, se dedica cu pasiune si grija pentru detalii, pentru furnizarea unor produse de calitate, la preturi accesibilie, care sa satisfaca nevoile tuturor clientilor.

Clientii nostri, persoane fizice si persoane juridice - spitale, clinici particulare, cabinete medicale individuale, clinici stomatologice, companii farmaceutice romanesti sau internationale, farmacii sau depozite farmaceutice au la dispozitie uniforme pentru toate specialitatile.

Suntem capabili sa realizam concepte unitare pentru clientii care isi desfasoara activitatea in sistemul medical privat, avand la baza toate informatiile referitoare la structura personalului, modele de uniforme dorite, culori, tipuri de tesaturi, personalizare prin broderie.

Tesaturile folosite, varietatea mare de modele si marimi proiectate in sistem computerizat GEMINICAD, precum si finisarea de calitate fac din UNIFORMELE IMPRESSMED mai mult decat un echipament de lucru.