SC IMPRESSMED SRL Iasi produce si comercializeaza uniforme medicale sub marca UNIFORME MEDICALE ONLINE, dintr-o gama variata de tesaturi cu urmatoarele caracteristici : 

1. TERCOT ALB - tercot alb,mediu ca grosime, 165 g/mp, compozitie 65% PES, 35% BBC,  fara contractie la spalare si curatare, spalare si curatare la maxim 40-50 grade Celsius.

2. TERCOT COLOR - tercot color,mediu ca grosime, 165 g/mp, compozitie 65% PES, 35% BBC,  fara contractie la spalare si curatare, spalare si curatare la maxim 30 grade Celsius, intr-o gama variata de culori :

 

Rosu
 
Roz
 
Lila
 
Gri 
 
Bleu
 
Turcoaz
 
Vernil
 
Verde
 
Albastru royal
 
Bleumarin
 

 

 

 

3. POPLIN COLOR - tesatura 145g/mp, compozitie 65% PES, 35% BBC, fara contractie la spalare si curatare, spalare si curatare la maxim 40 grade Celsius, important - se poate steriliza, intr-o gama variata de culori : 

 

Bleu
 
Verde
 
Albastru royal
 
Bleumarin
 

 

 

 

 

IMPORTANT : Toate aceste informatii despre tesaturi si instructiunile de spalare - curatare sunt precizate pe eticheta de compozitie care se gaseste in interiorul fiecarui produs.Va rugam sa respectati cu strictete aceste instructiuni, fiind impuse de producatorii de tesaturi.