Toate produsele comercializate prin magazinul Uniforme Medicale Online pot fi personalizate prin broderie deoarece suntem dotati cu o masina de brodat profesionala de ultima generatie, cu exceptia uniformelor din tesaturile imprimate, pentru ca in acest caz broderiile nu sunt vizibile.

Personalizarea prin broderie este o alegere benefica pentru ca : 

  • asigura o imagine profesionala a uniformelor medicale
  • identifica compania in comunitate
  • promoveaza spiritul de echipa intre angajati
  • are un raport cost / eficienta avantajos

 Serviciile noastre de broderie includ :

  • Logo spital / retea medicala privata / clinici particulare ( indiferent de marime ) - Va rugam sa ne transmiteti pe e-mail office@uniformemedicaleonline.ro sau btunimed@gmail.com, logo / sigla in format CorelDraw ( extensia .CDR ) sau .JPEG, cu detalii despre denumirea fontului, culori, marime de broderie dorita si specialistul nostru proiectant va transmite oferta de pret care va include proiectarea broderiei si pretul / bucata al broderiei. 

 

  • Nume si prenume - chiar si pentru o singura uniforma putem broda numele si prenumele, puteti alege din cele 4 fonturi de mai jos - pret : 10 RON ( cu TVA inclus ).


  • Specialitatea - includerea in broderia cu nume si prenume a specialitatii medicale se poate realiza cu un cost suplimentar de 5 RON / bucata ( cu TVA inclus ).

 IMPORTANT - Cei care doresc personalizarea cu nume, prenume / specialitate sunt rugati sa sune direct la telefon 0720068460 sau sa ne contacteze pe e-mail : office@uniformemedicaleonline.ro / btunimed@gmail.com si sa ne comunice tipul de font ales. Produsele personalizate individual nu sunt returnabile. 

  

Chancery               ARIAL

                      Chancery                                                                      Arial                                             

 

BLOCK Style 1               Lucida Handwriting

                       Block Style 1                                                    Lucida Handwriting