Acord de confidenţialitate

 

Prezentul acord este redactat în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. SC IMPRESSMED SRL este notificată la Autoritatea Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Vă rugăm să citiţi cu atenţie prezentul acord. Accesarea şi utilizarea site-ul www.uniformemedicaleonline.ro echivalează cu acordul dumneavoastră în ceea ce priveşte respectarea politicii de confidenţialitate, precum şi a tuturor termenilor şi condiţiilor acestui site. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă solicităm să părăsiţi site-ul.

 

  1. Protecţia datelor cu caracter personal

Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe IMPRESSMED informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate. Datele pe care le prelucrăm sunt doar cele oferite de dumneavoastră. Eventualul refuz al dumneavoastră de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a vă oferi serviciile solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC IMPRESSMED SRL şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

    • parteneri contractuali ai operatorului;
    • furnizori de servicii şi bunuri;
    • autorităţi publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiţie).

 

  1. Drepturile utilizatorului în legătură cu protecţia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de:

  • dreptul de acces la datele cu caracter personal furnizate;
  • dreptul de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. În vederea exercitării acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la IMPRESSMED. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

  1. Confidenţialitatea datelor dumneavoastră în relaţiile dintre IMPRESSMED şi Parteneri sau Terţi Intermediari ai serviciilor noastre

În vederea finalizării scopurilor acestui site, putem împărţi informaţii cu Parteneri sau Terţi autorizaţi în prestări de servicii, prin care vă punem la dispoziţie servicii, produse sau informaţii. Aceşti terţi efectuează activităţi în numele nostru, cum ar fi trimiterea şi distribuirea programelor noastre administrative şi promoţionale, contribuie la perfectarea unor comenzi, la trimiterea de pachete sau scrisori, fie prin poştă, fie în format electronic, la administrarea unor concursuri sau promoţii. De asemenea, putem împărtăşi informaţiile dumneavoastră cu caracter personal cu terţi autorizaţi în prestarea de servicii pentru a înlătura informaţii repetitive în listele de clienţi, pentru a analiza date, pentru a pune la dispoziţie asistenţă în marketing, pentru a pune la dispoziţie rezultate la căutari şi link-uri, pentru a procesa plăţi prin carduri de credit, pentru a utiliza site-ul, pentru a face mentenanţă şi pentru a oferi asistenţă clienţilor.

 

Eventuala înregistrare a dumneavoastră pe site-urile gestionate de SC IMPRESSMED SRL presupune luarea la cunoştinţă a drepturilor mai sus menţionate şi acordul ca datele personale să fie folosite de către SC IMPRESSMED SRL în scopuri de marketing, publicitate şi pentru a vă putea livra comenziile efectuate pe site.

 

Vă rugăm să nu accesaţi serviciile oferite prin intermediul acestui site în cazul în care nu doriţi să ne împărtăşiţi informaţiile dumneavoastră cu caracter personal. Refuzul dumneavoastră de a ne împărtăşi datele cu caracter personal solicitate pe parcursul utilizării site-ului ne pune în imposibilitatea de a va oferi serviciile si produsele noastre. 

 

Acest acord de confidenţialitate este adresat doar utilizării site-ului IMPRESSMED. Alte site-uri care ar putea fi accesibile prin site-ul nostru au propriile politici de confidenţialitate şi colectare de date. Dacă ajungeţi pe un astfel de site vă rugăm să citiţi acordul de confidenţialitate al site-ului respectiv. Nu suntem responsabili pentru politicile sau practicile altor site-uri.

 

  1. Informaţiile personale colectate de SC IMPRESSMED SRL

SC IMPRESSMED SRL va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică) şi a persoanelor juridice (denumire, sediu social, număr de înregistrare la Registrul Comerţului, CUI/CIF). Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră.

 

Atunci când ne trimiteţi datele cu caracter personal, SC IMPRESSMED SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate: 

- stocarea şi procesarea acelor informaţii care ne permit o înţelegere mai profundă a nevoilor consumatorilor sau modul în care compania poate îmbunătăţi calitatea produselor sau serviciilor oferite;

- SC IMPRESSMED SRL poate utiliza informaţia furnizată pentru a intra în contact cu dumneavoastră cu scopul de a răspunde unei solicitări sau ca să vă fie oferit un premiu pe care l-aţi câştigat;

- SC IMPRESSMED SRL poate furniza unei terţe părţi informaţii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-ului (date statistice). SC IMPRESSMED SRL poate transmite informaţii cu caracter personal colectate de la dumneavoastră terţilor şi nu este răspunzator pentru transmiterea datelor dumneavoastră terţilor în următoarele cazuri:

  • dacă transmiterea s-a făcut cu acordul dumneavoastră.;
  • dacă este necesară transmiterea unor informaţii în vederea furnizării produselor  solicitate de dumneavoastră;
  • dacă date cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar în sesiuni de discuţii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discuţii, comentarii sau altele asemenea ce se desfăşoară pe acest site ar putea fi folosite de terţi pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate;
  • în cazul în care informaţia e necesară partenerilor SC IMPRESSMED SRL pentru îmbunătăţirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră.

 

Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC IMPRESSMED SRL doar în măsura în care este necesară asistenţa lor. Putem transmite informaţii cu caracter personal autorităţilor sau instituţiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinţe dacă: 

  • este prevazut într-o dispoziţie legală;
  • protejează drepturile companiei SC IMPRESSMED SRL sau companiilor partenere;
  • previne o infracţiune sau protejează siguranţa naţională;
  • protejează siguranţa individului sau siguranţa publică;
  • activităţile dumneavoastră contravin termenilor şi condiţiilor statuate de SC IMPRESSMED SRL sau a instrucţiunilor pentru utilizarea anumitor produse şi servicii;
  • SC IMPRESSMED SRL fuzionează sau e achiziţionată total sau parţial de o altă companie şi baza de date e transferată noului operator.

 

  1. Informaţiile nepersonale colectate de SC IMPRESSMED SRL

Informaţiile nepersonale sunt acele informaţii care folosite nu pot indica un Utilizator specific. Acest fel de informaţie poate include: tipul de browser pe care îl folosiţi şi adresa dumneavoastră IP („Internet Protocol”). Noi sau terţi autorizaţi pentru a presta servicii şi publicitate putem în mod automat colecta aceasta informaţie când vizitaţi site-ul nostru cu ajutorul unor unelte electronice descrise mai jos.

Folosim aceste informaţii pentru a rezolva probleme tehnice, pentru a administra site-ul, pentru a analiza trenduri, pentru a culege date demografice, pentru a ne supunem legii şi a coopera cu activităţi ale organelor de stat. Este posibil, de asemenea, să împărţim aceste informaţii cu terţi autorizaţi pentru a presta servicii şi publicitate, pentru a măsura eficienţa per total a publicităţii noastre online, conţinut şi programare.

Este posibil să împărţim aceste informaţii cu parteneri, afiliaţi sau prestatori de pubilictate. De exemplu, putem împărţi date demografice agregate (care nu includ date personale) cu terţi prestatori de publicitate sau cu companii de advertising.

Folosim companii de advertising pentru a servi anunţuri când vizitaţi site-ul. Aceste companii pot folosi informaţii neidentificabile personal despre vizitele dumneavoastră pe site-ul acesta sau pe alte site-uri pentru a putea pune la dispoziţie, prin intermediul tag-urilor de reţea, anunţuri despre bunuri şi servicii care ar putea să vă intereseze. 

 

Cookie-uri. În ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noştri, SC IMPRESSMED SRL poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea şi urmărirea preferinţelor dumneavoastră. Spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a vă putea identifica şi pentru a vă putea furniza informaţii şi servicii bazate pe preferinţele pe care vi le-aţi exprimat în vizitele anterioare. De asemenea, reţele terţe de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare în functie de preferinţele dumneavoastră. Cookie-urile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dumneavoastră de un server web şi stocate apoi pe hard-disk-ul computerului dumneavoastră. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile importante pe care le vizitaţi. Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookie-uri. Dacă însă preferaţi acest lucru, puteţi reseta browserul dumneavoastră fie să vă anunţe ori de câte ori primiţi un cookie, fie să refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie însă să ştiţi ca unele secţiuni ale site-ului nu vor putea fi vizualizate normal dacă aţi setat browserul să respingă cookie-urile.

 

  1. Modificarea datelor cu caracter personal de către utilizator

În situaţia în care aţi introdus greşit date cu caracter personal sau a apărut o schimbare în acestea, vă rugăm să vă actualizaţi cât de repede profilul. Acest lucru este posibil fie prin editarea directă de către dumneavoastră a informaţiilor furnizate, accesând secţiunea “Contul meu”, fie indirect, trimiţându-ne un e-mail la adresa office@uniformemedicaleonline.ro sau o scrisoare la adresa Iaşi, Str. Prof. Emil Honoriu, nr. 4M, mansardă, camera 2, cod poştal 700717. Vă rugăm să specificaţi numele dumneavoastră, adresa de corespondenţă şi adresa de e-mail pentru a vă putea identifica şi a face rectificările cerute.

 

  1. Mesaje primite de utilizator

Utilizatorul va primi două tipuri de mesaje: promoţionale şi administrative. De la mesajele promoţionale (newsletter), utilizatorul se poate dezabona oricând prin opţiunea unsubscribe (sau dezabonare). Mesajele administrative vizează informaţii privitoare la contul dumneavoastră şi nu se poate opta pentru a nu primi aceste mesaje. Singura situaţie în care nu veţi mai primi mesaje administrative este la ştergerea contului.

 

  1. Securitatea datelor

Accesul dumneavoastră la anumite servicii şi informaţii din site este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvaluiţi nimănui aceasta parolă. SC IMPRESSMED SRL nu vă va cere niciodata parola contului în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvaluiţi această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiţi să vă deconectaţi din cont după fiecare utilizare. Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informaţiile dumneavoastră personale sau la corespondenţa dumneavoastră atunci când lucraţi într-o reţea de computere aflată într-un loc public.

Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţă, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informaţia personală, SC IMPRESSMED SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dumneavoastră către noi, către şi de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc. Însă în momentul în care noi primim informaţiile transmise de dumneavoastră, ne luăm obligaţia de diligenţă pentru a asigura securitatea datelor în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislaţia română în vigoare.

 

  1. Modificarea prezentului acord de confidenţialitate

IMPRESSMED, în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.uniformemedicaleonline.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate. Dacă decidem să schimbăm termenii acestui acord de confidenţialitate, vom posta schimbările pe această pagină, pe pagina principală („homepage”) şi în alte locuri unde credem că ar trebui să fie vizibile modificările aduse astfel încât să fiţi conştient de ce informaţie colectăm, cum o folosim şi în ce circumstanţe, dacă există, decidem să o facem publică.

 

  1. Legislaţie aplicabilă şi jurisdicţie

Acest acord a fost redactat cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare. Situaţiile care nu au fost acoperite de prevederile acestui acord se vor rezolva aplicând normele dreptului comun. În caz de litigiu născut din prezentul acord, instanţa competentă va fi obligatoriu română şi va ţine cont că prezentul acord are putere de lege între părţi. În cazul în care se constată nulitatea unei prevederi din acest acord, se va anula doar clauza respectivă (nulitate parţială) şi nu întregul acord (nu se va sancţiona cu nulitatea totală a acordului).